Support

Het Support Abonnement van InterCount & InterPayroll

voor ondersteuning en advies bij uw boekhouding, salarisverwerking, personeelsvragen en fiscaal advies.

Voor wie?

Voor iedereen die vastloopt bij het zelf doen van zijn boekhouding en salarisadministratie en vragen heeft met betrekking tot zijn personeel en belastingen:

  • ZZP-ers
  • Bedrijven met of zonder eigen boekhouder of accountant
  • Bedrijven met administratief medewerkers die niet altijd het antwoord weten
  • Ondernemers en particulieren die hulp nodig hebben bij het zelf doen van hun aangifte inkomstenbelasting

Hoe werkt het?

Het support abonnement wordt aangeboden in strippenkaartvorm van 4 strippen. Elke strip heeft een tijdswaarde van maximaal 15 minuten en er wordt per strip afgerekend. Een supportvraag kost dus altijd minimaal een strip.

Met het support abonnement krijgt u ondersteuning en advies bij uw boekhouding, salarisverwerking en op uw vragen met betrekking tot personeel en belastingen. Het support abonnement is bedoeld voor korte vragen die vrij snel beantwoord kunnen worden. Is dit niet mogelijk, dan zal na onderling overleg uw vraag als adviesvraag in behandeling worden genomen tegen het geldende reguliere adviestarief.

Uw vraag kunt u telefonisch stellen of door een mail te sturen naar InterCount of InterPayroll

Wat kost het?

Het 4-strippen supportabonnement kost € 100,- exclusief btw en geldt steeds voor een kalenderjaar. Na 31 december vervalt de geldigheidsduur. Voor supportvragen zonder abonnement gelden de reguliere adviestarieven.

Het support abonnement kunt u met het bijgevoegd Aanmeldformulier aanvragen of bel 036-5240909.

Algemene voorwaarden van dienstverlening InterCount & InterPayroll

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel. Op verzoek sturen we u ze graag toe, maar deze zijn ook te raadplegen op onze website en op te vragen bij de Kamer van Koophandel. Met aanschaffing van het support abonnement heeft u tevens kennis genomen van deze algemene voorwaarden.